Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

LED szalag világítás

Számít a minőség! 

Kiváló minőségű LED szalagokat kínálunk 5 év garanciával, TÜV minősítéssel. Ha építkezel, vagy felújítasz, bizonyára azt szeretnéd, hogy a világításaid kiváló minőségű és megbízható termékek beépítésével, valamint szakszerű és igényes kivitelezéssel készüljenek el. Ez biztosítja, hogy hosszú távon is nyugodtan élvezhesd a modern LED világítások előnyeit. Ehhez azonban számos szakmai szempontot nem lehet figyelmen kívül hagyni. Cikkünkben ezek közül említünk meg néhányat és eláruljuk azt is, miként birkózz meg velük a legegyszerűbb módon.

Vásárlás előtt olvasd el cikkünket: szakértő segítség

LED vonalfények rendelésénél kérheted az alumínium profillal készre szerelt megoldást is:

kapcsolat gomb

LED szalagok beltérre és kültérre

24V-os, öntapadós LED szalagot, vagy hűtést nem igénylő NEON flex LED szalagokat kínálunk akár fő világításként, akár dekorációként. Modern és energiatakarékos megoldások elérhetőek beltérre, kültérre és víz alá egyaránt.

 

Tovább

Prémium minőségű LED szalagokat értékesítünk, áruk széles skálán mozog. A réz vastagsága, a LED elhelyezkedésének sűrűsége, valamint elhelyezési típusa nagyban meghatározza az árfekvését. Az általunk forgalmazott LED szalagokra 2-5 év garanciát vállalunk, a megfelelő tápegység használata és alumínium profilon való elhelyezés esetén.

 

 

RGB és fehér LED szalag

 

SZÍNHŐMÉRSÉKLETI SKÁLA

 

LED szalag színhőmérsékletek

Tovább