Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

LED vezérlő, fényerőszabályzó

KÉRD KÉSZRE SZERELVE!

LED vonalfények rendelésénél kérd az alumínium profillal készre szerelt megoldást!

Kapcsolat gomb

LED vezérlők, fényerőszabályzók – Játssz a fénnyel!

Állítsd be saját hangulatod szerint lámpád fényerejét, vagy egyszerűen csak játssz a fénnyel! Mindezt a fényerőszabályzók és a vezérlők lehetővé teszik. 

 

Tovább

A világításban rejlő lehetőségeket egyre többen fedezik fel. Ebben cégünk, a LovasLED az élen jár. Az általunk gyártott lámpatestek világítását ma már kizárólag saját, egyedi LED moduljaink biztosítják, melyek valódi tudása a fényerőszabályzók és vezérlők által bontakozik ki.

A fényerő-szabályzással növelheted a komfortérzeted. Távirányítóval vagy éppen telefonodra letöltött applikációval bármikor megváltoztathatod az adott helyiség fényerejét, beállíthatod a kívánt fényerőt.

Míg régen a fényerő csökkentésével, a lámpatest fogyasztása nem csökkent, addig a modern kor LED technológiája már lehetővé teszi a gazdaságos üzemeltetését. A fényerő csökkentése kisebb fogyasztást eredményez a lámpatesteknél, vonalfényeknél. Így már nem tévhit, hogy a teljesítmény csökkentésével kevesebbet fogyaszt a lámpatest. Valóság.

Az RGBW LED modulhoz és az RGB, RGBW LED szalaghoz kapcsolódik vezérlő, mely a különböző színek kikeverését végzi. Színváltós LED esetén a piros, kék és zöld alapszínekből a vezérlő több ezer színt kever ki. Ezeket telefonnal, távirányítóval fényerő-szabályozhatjuk, halványíthatjuk és erősíthetjük a színeket, vagy úsztathatjuk a fényt.

Ha még ennél is többre vágysz, akkor a digitális LED szalaggal vagy modullal – egy magasabb szintű – DMX vezérléssel ellátva akár a LED-eknél külön csoportonként valósíthatjuk meg a fényjátékokat. 

A LED modulok az intelligens házakhoz is kitűnő választások, a Loxone és KNX
rendszerekhez egyaránt illeszthetőek.

Légy kreatív! Játssz a fénnyel, fejezd ki a hangulatod, tedd komfortossá élettered! A hálószobádban beállíthatod úgy is a lámpád, hogy alvás előtt a piros és a narancssárga színek domináljanak, melyek segítik a pihentető alvást, míg reggel – az ébresztőóra megszólalása után – a kék kerüljön előtérbe, a gyorsabb és üdébb ébredés érdekében.

Nézd meg ajánlatunkat! Játssz a fénnyel

Tovább