Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Világítástervezés

Világítástervezés

Megfelelő szakértelem – Tökéletes világítási megoldások!

Új szolgáltatásunk a világítástechnikai szaktanácsadás, melyet azért vezettünk be, mert szinte naponta találkozunk olyan igényekkel, vagy felmerülő problémákkal, melyhez nem már nem elég egy telefon.

személyes konzultációnak és a helyszíni bejárásnak köszönhetően nemcsak általános, hanem személyre szabott szaktanácsokkal látjuk el Önt.

Mire számíthat egy személyes találkozó vagy helyszíni bejárás során?

Előre egyeztetett időpontban jöjjön el telephelyünkre, ahol megtekintheti az anyagokat, melyekkel dolgozunk, vagy megtekintheti LED profil kínálatunkat, illetve a különböző kész vonalfényeket beépítve.

Személyes találkozók során a következő kérdésekre keresünk választ: 

  • Vajon a tervezett lámpatestek vagy vonalfények elegendő fényerőt biztosítanak majd a helyiség megvilágítására?
  • megvilágítás illeszkedik a helyiség funkciójához és az ottani tevékenységekhez?
  • Mi lenne az ideális színhőmérséklet? Meleg fehér vagy inkább hideg fehér fény lenne optimális, esetleg változtatható színhőmérséklet?
  • Vajon a világítás kialakítása megfelelő ergonómiát biztosít majd, és hozzájárul a komfortérzet növeléséhez?
  • Miként használhatnánk a világítást dekorációs célokra, vagy éppen hangulatunk kifejezésére?
  • A szakiparok (gipszkartonos, villanyszerelő, stb) hogyan tudnak együtt működni?

Fontos, hogy a fenti szempontoknak már a tervezés fázisában elegendő figyelmet szenteljünk, így nem később kell majd bosszankodnunk a félresikerült végeredmény miatt.

Világítástervezési szolgálatatásunk keretében szakértő kollégáink segítik Önt a tökéletes világítási megoldások megtalálásában

A helyszín adottságait és futó projektjeink tapasztalatait figyelembe véve felhívjuk figyelmét olyan szempontokra is, melyek fontosak a minőségi és biztonságos telepítéshez, üzemeltetéshez.

LED szalagos vonalfények esetén kapcsolási rajzok, csomóponti rajzok készítésével is segítjük a helyszínen dolgozó szakemberek munkáját, ami szintén hozzájárul a magas színvonalon végzett munkához. 

De nemcsak a tervezésben segítünk Önnek! Hiszen hiába a tökéletes tervezés, ha a kivitelezés, az elvégzett munkák minősége nem megfelelő.

Projektvezetési szolgálatásunk erre kínál megoldást Önnek! A szolgáltatás megrendelésével, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink a teljes projekt során irányítják az építkezésen dolgozó különböző szakiparok (gipszkartonos, festő, burkoló, villanyszerelő) munkáinak összehangolását, annak érdekében, hogy a világítás kivitelezése megfelelő legyen! Mindezzel jelentős terhet veszünk le az Ön válláról!

nappali kép

Miért lehet szükség az előzetes helyszíni felmérésre? 

világítás alapvetően meghatározza egy helyiség hangulatát, az ott töltött idő alatt pedig jelentős hatással van a közérzetünkre, koncentrációs képességünkre, kedélyállapotunkra.

Ezen szolgáltatásunk során segítünk meghatározni megfelelő megvilágítási értékeket melyhez szükséges figyelembe vennünk a helyiség adottságait és az egyes tevékenységekhez szükséges fényerőt, valamint az egyéni igényeket is.

LED modul kép

A manapság oly divatos vonalfények fővilágításnak is tökéletesen alkalmasak, de segítségükkel különleges hangulatot adó rejtett világítás és dekorvilágítás is kivitelezhető. Egy megfelelően megválasztott, egyedi lámpatest, vagy egy elragadó kristálylámpa pedig elegáns kiegészítője lehet vonalfényeinknek.

Az egyes megvilágítások funkciójukat tekintve szolgálhatnak csupán dekorációként, lehetnek praktikus célokat betöltő éjszakai fények, kellemes hangulatot teremtő és komfortérzetet növelő hangulatvilágítások is.

A megfelelő világítás mindezek mellett energiatakarékos, működtetése felhasználóbarát, és segítségével élvezhetjük a legmodernebb technológiai lehetőségek által nyújtott maximális kényelmet. Hiszen manapság világításunkat már okos eszközeink segítségével az ágyban fekve is irányíthatjuk, vagy egy modern okosotthonban akár már hangvezérléssel is.

LovasLED vezérlők

LovasLED DMX vezérlők okosotthonokhoz is

 

PWM szabályzó okosotthonhoz

PWM szabályzók LED világításhoz, okosotthonokhoz is

A világítás, mint dekorációs és hangulatteremtő eszköz

A megvilágítás segítségével hangsúlyozhatunk bizonyos belsőépítészeti elemeket, a fény-árnyék viszonyokkal megfelelően játszva pedig integrált LED-es vonalfények esetén elegáns kontúrokat varázsolhatunk pl. a 3 dimenziós ORAC dekorlécek köré, emelve ezáltal az esztétikai élményt. 

rejtett világítás kép

Az épületek külső megvilágítása pedig manapság már nem csupán praktikus szempontokat szolgál, hanem kreatív dekorációs lehetőségeket is nyújt.

fényerőszabályzás segítségével lehetőségünk van a fényerőt hangulatunknak, a napszaknak, vagy az évszaknak megfelelően beállítani az egyes helyiségekben. A színvezérlés pedig lehetővé teszi, hogy igény szerint állítsunk be különleges, színes fényeket pl. egy családi ünnepség vagy baráti összejövetel alkalmával. Ráadásul, ha a színes RGBW világítást választjuk, akkor kedvünk szerint állíthatjuk világításunk színhőmérsékletét is. Ennek segítségével elkerülhető pl. az, hogy a nem megfelelő színhőmérséklet hatására a nappaliba megálmodott csodálatos falszín fakó, vagy épp meglepően ronda árnyalatot öltsön mesterséges megvilágításnál. Vigyen színt otthonába, és élvezze az ebből fakadó kimeríthetetlen lehetőségeket!

kép rgbw

Öltöztesse különleges köntösbe belső és külső tereit a fény segítségével!

Mi segítünk Önnek, hogy szakértő módon használja ki a világításban rejlő lehetőségeket!

 

3D látványtervek

Szívesen megnézné már a tervezés során, hogy az otthonába tervezett világítások milyen összhatást keltenek majd? Ügyfeleink és lakberendező partnereink részére igény esetén 3D látványterveket készítünk a megvilágításokról, vagy akár az épület belsőépítészeti rajzába betervezzük a megfelelő világításokat. Az átfogó modell segítségével ellenőrizhetőek a megfelelő világítási értékek, a helyiségben megvalósuló fényeloszlás. A látványterv által teljes képet kaphat arról is, hogy miként alkotnak majd tökéletes egységet a lámpatestek vagy a vonalfény világítások a lakás többi berendezésével.

Az általunk tervezett és gyártott egyedi lámpatestek 3D modelljeit lakberendező partnereink rendelkezésére bocsátjuk, így azokat ők is felhasználhatják saját látványterveikben.

 

Projektvezetés - szakértő támogatás a kivitelezés során

Szeretné, ha a szakértő segítség előnyeit nem csak a világítások megtervezése, hanem azok kivitelezése során is élvezhetné, elkerülve ezáltal a későbbi minőségi problémákat? Úgy érzi, hogy megfelelő hozzáértés hiányában Ön nem alkalmas arra, hogy felügyelje a világítás szakszerű kivitelezését és észrevegye a szakipari dolgozók munkájának esetleges hiányosságait?

Bízza mindezt szakértő kollégáinkra, akik projektvezetési szolgáltatásunk keretében szaktanácsaikkal segítik, és összehangolják a helyszínen dolgozó különböző szakiparok munkáját annak érdekében, hogy a világítások kivitelezése megfelelő minőségben készüljön el. A végeredmény ugyanis csak akkor lesz megfelelő, ha a gipszkartonos, a festő, a burkoló és a villanyszerelő is megfelelően alakítja ki pl. a vonalfények helyét, a vezetékezést vagy az elektromos kiállásokat. Az erre való odafigyelés megkíméli Önt sok felesleges költségtől és bosszúságtól is.

Ön csak dőljön hátra és élvezze a tökéletes végeredményt!

Kapcsolat gomb