EGYEDI LÁMPATESTEK TERVEZÉSE ÉS GYÁRTÁSA

Személyre szabott, szakértő tervezés

Egyedi kristály spot 3D formaterv

Formatervezés egyedi igények alapján

Szeretné, ha igazán különleges csillárok, függesztékek, falikarok díszítenék otthonát? Van egy lámpa, amely nagyon tetszik Önnek, de méretben nem megfelelő? A megoldás az egyedi lámpa tervezés és gyártás, amely lehetővé teszi, hogy minden részlet az Ön elképzeléseinek és a helyiség adottságainak megfelelően legyen kialakítva.

Egyedi, formatervezett metszett falikar

Megálmodhat bármilyen formát, egyedi méretet vagy különleges anyagokat. Az egyedi lámpa vagy lámpacsalád stílusa illeszkedhet a berendezések formavilágához, színeihez, anyagaihoz, így tökéletes belsőépítészeti összhang érhető el. Lehet bármilyen extra igénye, mi megvalósítjuk Önnek!

Személyes egyeztetés, szükség esetén helyszíni felmérés során megismerjük az Ön igényeit és a helyszín speciális adottságait. Szaktanácsainkkal segítünk formába önteni az elképzeléseket, figyelembe véve a műszaki és gyárthatósági szempontokat.

Egyedi kristály spot 3D formaterv

Gondos tervezés – az első lépés a minőségi késztermékhez

Egy prémium minőségű, egyedi lámpatest csak minőségi anyagokból, magas minőségű alkatrészekkel, modern technológiák alkalmazásával és gondos megmunkálási folyamat eredményeként készülhet el. Ennek érdekében már a tervezés során odafigyelünk a gyártáshoz használt megfelelő, minőségi alapanyagok kiválasztására, a legmodernebb világítástechnikai megoldások alkalmazására, a magas műszaki tartalomra vagy például arra, hogy a lámpa fényerejét, teljesítményét a helyiséghez vagy a felhasználási módhoz igazítsuk.

3D látványtervek

Kör alakú kristálylámpa háromszög formájú Swarovski kristályokkal

Valósághű, fotórealisztikus megjelenítés

Az egyedi lámpák tervezéséhez professzionális tervező programokat használunk. Mindez lehetővé teszi, hogy Ön már a tervezés fázisában valósághű 3D látványterveken tekintse meg a készülő lámpát, akár több perspektívából is. A tervek jóváhagyása a háromdimenziós, renderelt képek alapján történik. Ennek köszönhetően Ön úgy láthatja a lámpatest apró részleteit is, akár egy fotón.

Aranyozott kristály spot

Igény esetén lehetőség van arra is, hogy a lámpa 3D modelljét elhelyezzük az épület belsőépítészeti rajzába, ezáltal ellenőrizve az összhatást. Az általunk tervezett lámpatestek 3D modelljeit lakberendező partnereink részére elérhetővé tesszük, hogy felhasználhassák azokat saját látványterveikben.

Mivel a tervezés során a gyárthatósági szempontokat is szem előtt tartjuk, a lámpáról készült tervek egyúttal gyártmányrajzot is jelentenek, vagyis az elkészült modell gyártásra alkalmas.

Gyártás prémium minőségben

Formatervezett kristály spot bronz eloxált felülettel

Különleges alapanyagok, precíz megmunkálás

A magas szintű minőség érdekében gondot fordítunk arra, hogy minden alkatrész kimagasló minőségben készüljön el. A gyártás során nagy pontosságú CNC gépekkel dolgozunk. Magas minőségű anyagokat használunk, mint például különböző polírozott vagy szálcsiszolt felületű anyagokat, rozsdamentes lemezeket, sárgaréz vagy króm felületeket… stb. Alkalmazhatunk különleges felületkezeléseket is. Porfestés vagy eloxálás során bármilyen matt vagy bársonyosan csillogó színt adhatunk a fém felületeknek, legyen az akár szatén, pezsgő vagy bármely más egyedi színárnyalat, esetleg aranyozás. Ezáltal a lámpa felületének színei tökéletes összhangot képezhetnek a helyiség többi berendezésének anyagaival. A lámpa gyártás során használhatunk különleges üveg vagy tükör felületeket is.

Tükörlap mögé rejtett extra nagy fényerejű power ledek

Egyedi kristálylámpák kézzel készítve

Kristály lámpáinkat egyedülálló tükörlapos technológiával készítjük. A nagy teljesítményű, saját gyártású LED modulokat egy tükörlap mögé rejtjük, így gyönyörű kristály lámpáit nem csúfítja el az izzók látványa. A tükörlap pedig tovább fokozza a lámpa csillogását, és biztosítja a torzításmentes fényességet.

Kihaad kristály mennyezeti lámpa nagy fényerejű high power ledekkel

Kristály lámpáinkhoz a méltán világhírű Swarovski Strass vagy Swarovski Spectra kristályokat használjuk, valamint jó minőségű Asfour, Preciosa kristályokat. A kristály láncokat manufaktúránkban kézzel készítjük, nagy gondossággal és odafigyeléssel. Sokféle szín és kristályforma közül választhat. Fontosnak tartjuk a tömött fűzést, illetve a minél kisebb kapcsok használatát, hogy kristálylámpája valóban elegáns megjelenésű legyen.

RGBW led modulok speciális, nagy fényhasznosítású optikával

Korszerű fényforrások - Saját gyártású, minőségi LED modulok

Lámpáinkban saját gyártású, modern technológiával készülő LED modulok biztosítják a fényforrást. Ezek a hagyományos izzókhoz képest sokkal korszerűbbek, élettartamuk hosszabb és nagyobb teljesítményre képesek. Az általunk használt magas fényhasznosítással rendelkező CREE Power LED-ek hosszútávú, megbízható működést biztosítanak, valamint kiemelkedően magas színvisszaadási indexszel rendelkeznek, így otthona színei még mesterséges megvilágításnál is igazán élénkek lesznek.

Gyártói garancia – a megbízhatóság záloga

Saját gyártású lámpatestjeinkre és az általunk gyártott LED modulok működésére hosszútávú garanciát biztosítunk. Típustól és műszaki tartalomtól függően 10 év vagy akár élettartam garanciát is vállalunk. Így Önnek nem kell aggódnia a kiégett fényforrások, vagy más műszaki hibák miatt.

Átlagos tervezési idő: az igények egyeztetését követően 2-3 héten belül elkészülnek az első tervek és látványtervek. Igény esetén további módosításra, finomításra van lehetőség.

Átlagos gyártási idő: a lámpa típusától és bonyolultságától függően a tervek végleges elfogadását követő 4-6-8 héten belül elkészülhet egyedi lámpája.

Tegye egyedivé otthona világítását egy Önnek tervezett, különleges  lámpával!