Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lézervágás, lézergravírozás
a belsőépítészetben

Belsőépítészeti dekor lézervágással

Elegáns mennyezeti díszcsíkok arany tükör felülettel. A lézervágás precíz megmunkálást, a nagy táblaméretek toldás nélküli illesztést tesznek lehetővé. 

 

A különleges lézervágott és gravírozott elemeket LED világítással kombinálva igazán egyedi hatást érhetünk el. Nem csoda, hogy a modern épület dekorációban nagy szerepe van a lézervágás, lézergravírozás nyújtotta lehetőségeknek.

Engedd, hogy beindítsuk a fantáziádat! Ha kedvet kaptál valamelyik ötlethez, keress minket, hiszen bármelyik megvalósításában segítségedre lehetünk a tervezéstől a kivitelezésig.

Elegáns térelválasztó elem lézervágással

A dekoratív térelválasztó elem lézervágott mintával.
A felület csillogását akár valódi 24 karátos aranyozás is adhatja.

Milyen előnyei vannak a lézervágásnak, lézergravírozásnak?

A mai modern, nagy pontosságú lézergépek lehetővé teszik dekoratív, aprólékosan kidolgozott minták vágását a legkülönfélébb alapanyagokból. Mivel a gépek nagyméretű, táblás anyagokat is meg tudnak munkálni, ezért nem okoz gondot a nagyobb méretű elemek elkészítése sem. Gravírozás során pedig részletgazdag mintákat vihetünk fel a felületekre.

Lézervágott fali panel LED világítással

Milyen építészeti dekorációs elemek készülhetnek lézervágással?

A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. A megfelelő alapanyagok kiválasztásával nemcsak beltéren, hanem kültéren is alkalmazhatunk szemet gyönyörködtető megoldásokat. Néhány példa ezekre:

BELTÉR

 • Fali dekorpanelek, lézervágott térelválasztó elemek
 • Álmennyezeti dekor panelek lézervágással
 • Dekoratív korlát lézervágással
 • Egyedi bútorokhoz lézervágott díszítő elemek
 • Egyedi tükör lézergravírozott mintával, világítással
 • Lakásdekoráció, faldekoráció

Fali dekorpanel lézervágott díszítő elemekkel

KÜLTÉR

 • Exkluzív házszámtáblák LED világítással
 • Árnyékolók teraszokon, kültéri térelválasztó elemek
 • Lézervágott kerítés és kapu
 • Épületfeliratok, egyedi dekorációs elemek és feliratok

Egyedi kültéri lámpa lézervágott dekorral

EGYÉB

 • 3D feliratok, logók, dekor elemek készítése
 • Egyedi céglogó lézervágással
 • Egyedi reklámtáblák, cégtáblák, információs táblák és feliratok
 • Kiállítási standok dekorációs elemei, display és POS gyártás
 • Feliratok, élvilágító plexi táblák gravírozással hotelekbe, recepciókra

Egyedi céglogó LED világítással


Milyen különleges anyagokat használhatunk?

SPECIÁLIS LÉZER ANYAGOK

Manapság már rengeteg, kifejezetten lézervágásra és gravírozásra gyártott, különleges felületű anyag közül válogathatunk. Kiváló minőségű anyagokról van szó, melyek akár kültéri használatra is alkalmasak. A TROTEC lézer alapanyagainak széles választékában pl. 0,1 mm-től akár 5 mm-es vastagságig válogathatunk a szebbnél szebb anyagok közül. A szálcsiszolt, fényes, matt vagy szatén felületek egyaránt elérhetőek, de akár arany, ezüst vagy bronz tükrös felületeket is választhatunk.

Trotec Trolase Metallic szálcsiszolt felületek lézervágáshoz

Belsőépítészeti dekoráció lézervágással szálcsiszolt anyagokkal

 

KÜLÖNLEGES TÜKRÖK, ÜVEGEK

Tükrök gyártásához használhatunk valódi tükör anyagot. A hagyományos ezüst tükör mellett elérhetőek elegáns szürke tükör, vagy bronz tükör felületek is. Az egyedi termékek gyártása során kombinálhatunk egyéb üveg felületeket is, mint pl. a fekete lacobel üveg, vagy az elegáns MATELAC Silver Bronz üveg, illetve ennek egyéb árnyalatai. A tükör és üveg felületeket kiegészíthetjük hozzáillő szálcsiszolt dekor elemekkel is, mint pl. egy exkluzív szálcsiszolt rosegold felület. A tükrök megjelenését a fazettázott élekkel, lézergravírozott mintákkal és LED világítással még esztétikusabbá tehetjük.

Lézergravírozott tükör LED világítással


SOKOLDALÚ PLEXI ALAPANYAGOK

A plexi alapanyagok manapság szintén a lehetőségek széles tárházát rejtik. Széles színpaletta, élénk vagy éppen finom színárnyalatok, csillogóan fényes vagy selymes hatású, szatén felületek - a német gyártmányú PLEXIGLAS magas minőségű alapanyagai között biztos megtaláljuk a célnak leginkább megfelelőt.

Igazi különlegesség a kőmintázatú, átvilágítható plexi, amely Translucent Stone néven is ismert. Sokféle elegáns mintázattal elérhető, így önmagában is dekoratív eleme lehet az enteriőrnek. Mivel átvilágítható, így a mögé épített LED világítást felkapcsolva igazán exkluzív hatást érhetünk el. 

Átvilágítható kőmintázatú fali dekor (Translucent Stones)


LED VILÁGÍTÁSHOZ KIFEJLESZTETT PLEXIK

A plexi anyagok manapság még több lehetőséget rejtenek. Elérhetőek speciálisan LED világításhoz kifejlesztett plexik, melyek különleges megvilágítást tesznek lehetővé. Céglogók és egyéb dekorációs elemek esetén közkedvelt a LED fény hatására színt változtató plexi. Ez a speciális "color changing" plexi alap esetben fekete színű, de ha színes fénnyel világítjuk meg, akkor bármilyen színben pompázhat feliratunk, dekor elemünk.


PLEXI TÜKÖR FELÜLETEK

Szintén elérhető plexiből készült tükrös felülettel rendelkező anyag is, amely a hagyományos, törékeny tükrök jó alternatívája lehet a dekorációs felületeknél. Ezek egyik legnagyobb előnye, hogy lézervágással bármilyen formát vághatunk a tükrös felületből. Ezen kívül hajlíhatóak, tehát segítségükkel nem jelent gondot akár az ívelt felületek tükrös anyaggal történő borítása sem. Sokféle színben elérhetőek, de a legnépszerűbb az ezüst, a bronz, a rosegold és az arany szín.

Plexi tükör luxus fali dekor lézervágással


ROZSDAMENTES ANYAGOK KÜLÖNLEGES FELÜLETKEZELÉSSEL

Hagyományosnak mondható, de annál népszerűbb a szálcsiszolt roszdamentes felületek alkalmazása. A szálcsiszolt, szálkefélt rozsdamentes lemezekből lézervágással, élhajlítással sokféle építészeti dekor elemet alakíthatunk ki. A galvanizálásnak nevezett eljárás segítségével roszdamentes alapanyagokon más elegáns felületeket is megvalósíthatunk. Ilyen például a magasfényű antracit nikkel felület, amely egy méltán népszerű, elegáns grafitszürke szín.

A rozsdamentes anyagoknak különleges réz színt is kölcsönözhetünk, ha a felületet rezezzük, majd pedig lakkozással védjük meg az oxidációtól. A luxus kedvelői részére pedig a rozsdamentes anyagból készült dekor elemeket akár valódi 24 karátos arannyal is bevonhatjuk.

Luxus térelválasztó aranyozott felülettel

 

Hogyan lehetünk a segítségedre?
Komplex megoldások a tervezéstől a kivitelezésig

A fenti ötletek bármelyikének személyre szabott megvalósításában cégünk, a LovasLED Kft. szívesen áll rendelkezésedre. Az elképzeléseid egyeztetését követően megtervezzük a megvalósítani kívánt egyedi építészeti dekorációs elemeket. A tervek jóváhagyása fotórealisztikus látványtervek alapján történik. Már a tervezés során ügyelünk arra, hogy a legmegfelelőbb, magas minőségű alapanyagokat ajánljuk és válasszuk ki közösen, törekedve a teljes belsőépítészeti harmóniára.

Belsőépítészet luxus hálószoba dekoráció lézervágással

A gyártás során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk. Cégünk saját lézervágó és lézergravírozó géppel rendelkezik, amely nagyméretű anyagok finom megmunkálására is alkalmas. Akár a 12 mm vastag plexi elemekből történő gyártás sem jelent gondot, ugyanakkor gépünk precízen dolgozik az extra vékony anyagokkal is. Célunk a széleskörű megrendelői igények kielégítése kiemelkedően magas minőségben. A fentiekben említett alapanyagok mindegyikét használjuk munkáink során.

Egyedi tükör dekoráció elegáns nappaliban

Szeretnéd, hogy szebbnél szebb dekor elemeid az esti órákban is teljes pompájukban tündököljenek? Vagy csak fűszereznéd az általuk létrehozott különleges hatást a fények varázsával? Cégünk több éves gyakorlattal rendelkezik a lámpagyártás területén és ezt a szaktudást integráljuk belsőépítészeti dekor elemeink gyártása során is. Olyan különleges termékeket alkalmazunk, mint pl. a 3 mm vékony, ám nagy fényerejű LED szalagunk, amelyet a legkisebb helyre is elrejthetünk. Beltéri LED szalagjainkra és saját gyártású LED moduljainkra 5 év garanciát vállalunk. Legyen szó akár fehér vagy színes fényekről, különleges fényjátékok vagy fényeffektek alkalmazásáról, mi mindenre tudunk megoldást. Termékeink igény esetén okosotthonokhoz is illeszthetőek.

Belsőépítészeti dekoráció gyártás lézervágással

Az általunk gyártott termékek magas minőségű, időtálló alapanyagokból készülnek, a legmodernebb technológiákkal, precíz megmunkálással.


A lézervágás és lézergravírozás építészeti alkalmazása a lehetőségek széles tárházát rejti.

További inspiráció céljából nézd meg ötletgyűjteményünket a Pinteresten.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Különleges építészeti lézer dekor LED világítással - Mi megvalósítjuk, amit megálmodtál!

A fenti illusztrációk forrásai megtalálhatók Pinterest albumunkban