Termék szűrő
Ár
6 990 Ft - 9 990 Ft
Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Termék paraméter szűrés
Termék szűrő
Ár
6 990 Ft - 9 990 Ft
Fő kategória >

LED modulok


LED modul – már a jövőt képviseli

Az izzók már múlté. Válaszd a jövőt, azaz a LED modult! Döntsd el te, milyen legyen a lámpád fényforrásának színe, fényereje, vetítési képe!


Sorrend:


Sorrend:

Cégünk, a LovasLED tervezője, Lovas József egyedi tervezésű LED moduljai már nemcsak hazánkban, hanem a világ számos országában is keresettek. Sikerének titka abban rejlik, hogy a technikai újdonságokat maximálisan ötvözi a vásárlók igényeivel. Mond el te is ötleted, és mi megvalósítjuk!

 

Az általunk gyártott lámpatestek világítását ma már kizárólag saját, egyedi LED moduljaink biztosítják. Tervezésükkor maximálisan figyelünk a megrendelőink igényeire, legyen szó a LED modul vetítési képéről, működtető feszültségéről, teljesítményről, fényerőről, színhőmérsékletről, vezérlővel való kommunikációról, telepítési körülményekről.

Mivel tud többet a LED modulunk? Meghatározza, hogy a lámpatest fénye színes vagy fehér legyen, biztosítja a színek megfelelő kikeverését, valamint, mekkora fényerőt biztosítson, milyen vetítési képet adjon.

Egyes LED moduljaink további nagy előnye, hogy magas IP védelemmel rendelkeznek, így a spot keretnek, vagy a lámpának amibe kerül, nem szükséges IP védettnek lennie. Ezáltal a választék is nagyobb.

A modulokat ajánljuk például:

  • beépíthető spot keretbe, ha nagyobb fényt szeretnél, mint amekkorát az izzók tudnak
  • falon kívüli spot lámpákba
  • épület külső megvilágítására

Az innovatív gyártási technológiánk során a lámpatesteink világításához elkésztett egyedi LED moduljaink tökéletesen illeszthetők a DMX, DALI és PWM professzionális vezérlésekhez is.

Nézd meg a teljes kínálatunkat! Kérj árajánlatot!


MagyarEnglish