Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Belsőépítészeti tervezés

Személyre szabott és modern tervezési megoldások

Éppen új otthonod megvalósítását tervezed, vagy csak a meglévőt újítanád fel? Szükséged lenne egy belsőépítészre, aki 3D látványterveket is készít? Olyan egyedi gyártású terméket szeretnél lakásodba, melyhez tervezőt és egyben gyártót is keresel? Akkor nálunk jó helyen jársz!

A LovasLED Design & Lighting kiemelten fontosnak tarja, hogy ügyfeleinek teljeskörű kiszolgálást nyújtson. Ennek jegyében ajánljuk figyelmedbe belsőépítészeti tervezési szolgáltatásunkat.

Jelentkezz be hozzánk budapesti belsőépítészeti stúdiónkba és az első egyórás konzultációt ingyenesen biztosítjuk neked!

Cégünk tervezője és kreatív designere Lovas József, aki közel 15 éve dolgozik a LovasLED Kft. ügyvezetőjeként, a világítástechnológiai gyártás területén pedig több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik. Tervezőként gyakorlottan használ 3D programokat és a gyártói tapasztalataira alapozva a legapróbb részletekre is odafigyel a tervezés során. Munkáit a kreativitás, innovatív megoldások és kifinomult elegancia jellemzi.

Mi nem csak klasszikus értelemben vett lakberendezési szolgáltatást nyújtunk, hanem gyártóként vállaljuk pl. az egyedi tervezésű médiafal, térelválasztó, egyedi lámpa, tükör, látványkandalló vagy egyéb belsőépítészeti, vagy akár kültéri dekor legyártását is. Így a legtöbb esetben nem kell külön gyártót keresned a lakberendező által megálmodott dolgok megvalósításához. Mivel a tervezés és gyártás egy kézben van, biztos, hogy olyan látványtervek készülnek majd, amelyek megvalósítása a gyártás során sem ütközik majd akadályokba.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot Budapest X. kerületében lévő belsőépítészeti stúdiónkba, ahol cégünk ügyvezetője szívesen fogad egy kezdő konzultációra. Bejelentkező ügyfeleink részére az első egy órás személyes egyeztetést ingyenesen biztosítjuk. Ennek során meghallgatjuk elképzeléseidet, megbeszéljük, hogy miben szeretnél segítséget tőlünk, mi pedig személyre szabottan tájékoztatni tudunk arról, hogy mivel tudjuk támogatni a terveid megvalósítását. Ezt követően a megbeszélésen egyeztetett konkrét szolgáltatásokra árajánlatot küldünk.

 

Néhány példa arra, hogy mivel kereshetsz minket:

 

 • Lakberendezés, belsőépítészeti tervezés, 3D látványtervezés

 

 

 • Egyedi látványkandalló tervezése és gyártása
 • Egyedi térelválasztó tervezése és gyártása – különleges formák, exkluzív alapanyagok és technológiák felhasználásával
 • Médiafal egyedi design alapján történő megtervezése, szerkezetgyártás

 

 

 • Egyedi lámpa, egyedi design lámpa tervezés és gyártás – akár extra méretekkel, innovatív LED technológiával

 

 

 • Modern és klasszikus kristálycsillár tervezés és gyártás – egyedi igények alapján, tükörlap mögé rejtett, szinte láthatatlan, ám extra nagy fényerejű LED fényforrásokkal

 

 

 • Egyedi tervezésű belsőépítészeti dekor elemek (pl. akár világító Swarovski kristálylépcső)
 • Nappali és egyéb helyiségek világításterveinek elkészítése

 

 

 • Gipszkarton álmennyezeti tervek készítése
 • LED vonalfények szakértő tervezése, anyagszükségletek konszignálása
 • Vezetékezési rajzok, kapcsolási rajzok készítése – mely a helyszínen dolgozó szakemberek munkáját segíti. Az átgondolt, alapos tervezéssel elkerülhetőek a későbbi bosszúságok. A kivitelezés során megfelelő típusú és keresztmetszetű vezetékek kerülnek behúzásra, és a világítások kapcsolása is ergonomikus módon kerül kialakításra.

 

 

 • Egyedi tükrök tervezése és gyártása LED világítással, lézergravírozott mintákkal

 

 

 • Épületek külső homlokzatainak világítási látványterve

 

 

 • Növényfalak megvilágításának szakszerű tervezése, növényvilágítás gyártása speciális LED modulokkal
 • Házszámtáblák, kültéri feliratok tervezése és gyártása LED világítással
 • Egyedi cégtáblák, kültéri és beltéri feliratok tervezése és gyártása
 • Szálloda szignalizáció teljes tervezéssel és gyártással

 

Jelezd időpontfoglalási igényed a lenti gombra kattintva és élj az első egy órás, ingyenes konzultáció lehetőségével! Az űrlap kitöltését követően rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon és egyeztetjük a találkozó időpontját.

 

 

Elérhetőségek: 

Lovas József

kreatív designer

+36304095656

lovas.jozsef@lovasled.hu

1107 Budapest, Fertő utca 14. 

 

Átgondolt tervezés – Szakszerű termékgyártás

Várunk szeretettel!