Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Fő kategória >

Üzletvilágítás


Üzletvilágítás – Arculatváltás a LED fény erejével

 

LED fénnyel varázsold vonzóbbá terméked! Fényjátékkal erősítsd meg arculatod! Egy jól átgondolt megvilágítással tedd egyedivé vállalkozásod, üzleted vagy szállodád!

Cégünk, a LovasLED vállalkozások, irodák, üzlethelyiségek, illetve kirakatok, vitrinek, recepciós-, illetve bárpultok megvilágítására is kínál speciális és látványos megoldásokat. Saját termékeinkkel személyreszabott igényeket is megvalósítunk, mellyel te is kiemelheted vállalkozásod arculatát, egyediségét. Különleges, egyedi design sem akadály.

A jó marketing része lehet egy ütős arculat, egy sajátos csomagolás, egy fülbemászó szlogen. A sort erősítheti a különleges fényjáték, a szemet odavonzó megvilágítás és a csillogó megjelenés is. Bízd ránk magad! Bemutatjuk, hogy az egyedi megvilágításainkkal milyen extravagáns, elegáns vagy éppen futurisztikus hatások érhetők el. .

A LED világítás sok lehetőséget rejt magában. A különböző lámpatestekkel, vonalfényekkel középpontba helyezhetünk egy-egy terméket, megvilágíthatunk kirakatokat, az épület falán erőteljesebben kiemelhetjük a cég vagy szálloda logóját. Nemcsak a megjelenésre fókuszálunk, hanem a hangulatra is.

Ott, ahol fontos a termékek eredeti színe, nagy fényerejű, magas színvisszaadási index-szel rendelkező LED világítást ajánlunk. Egy termék vagy kirakat megvilágítása esetén fontos a megfelelő szín, a színegyensúly.

Gondoltad volna, hogy másként kell megvilágítani egy húspultot, egy ékszerüzletet vagy egy ruházati butikot? A célunk mindig az, hogy a vevő, amint belép az üzletbe, azonnal jól érezze magát, szívesen nézzen körbe, vásároljon. Az üzlet- és terméktípusoktól függően ezt más-más színnel, fényerővel tudjuk elérni. Különleges színeket is kikeverhetünk, melyekkel tovább fokozhatjuk az arculat egyediségét.

A tökéletes megvilágítás vállalkozások, szállodák arculatát is erősítheti. Egy jól megvilágított iroda, fogadótér, tárgyalóterem segítheti a munkát, míg a szállodában a megfelelő lámpatestekkel hangulatos, családias vagy elegáns hatás érhető el.

Az arculat egyik középpontja a logó, mely tükrözi a cég egyéniségét, hosszú távon meghatározza imázsát. LED világítással a logót tovább erősíthetjük, fokozhatjuk annak pozitív hatását. A sejtelmes, dekoratív, trendi vagy éppen erőteljes megvilágítása azonnal szembetűnővé válik a szálloda halljában, az épület falán vagy az iroda bejárata felett. A sikert, a megbízhatóságot, a minőséget sugallhatja. A jól megválasztott fény meghozhatja a sikert, erősítheti a piaci szerepet.

Nézd meg lámpatest és vonalfény kínálatunkat! Meríts ötletet referenciáinkból!


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

MagyarEnglish