Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Telepítés és kivitelezés

Megfelelő szakértelem – Tökéletes világítási megoldások!

Szakértő telepítés és kivitelezés 

Szeretné, ha a szakértő segítség előnyeit nem csak a világítások megtervezése, hanem azok kivitelezése során is élvezhetné, elkerülve ezáltal a későbbi minőségi problémákat? Úgy érzi, hogy megfelelő hozzáértés hiányában Ön nem alkalmas arra, hogy felügyelje a világítás szakszerű kivitelezését és észrevegye a szakipari dolgozók munkájának esetleges hiányosságait?

Bízza a telepítést szakértő kollégáinkra, akik egyeztetnek a helyszínen dolgozó különböző szakiparokkal is annak érdekében, hogy a világítások kivitelezése megfelelő minőségben készüljön el. 

A végeredmény ugyanis csak akkor lesz megfelelő, ha a gipszkartonos, a festő, a burkoló és a villanyszerelő is megfelelően alakítja ki pl. a vonalfények helyét, a vezetékezést vagy az elektromos kiállásokat. Az erre való odafigyelés megkíméli Önt sok felesleges költségtől és bosszúságtól is.

Ön csak dőljön hátra és élvezze a tökéletes végeredményt!

 

Világítástervezési szolgálatatásunk keretében szakértő kollégáink segítik Önt a tökéletes világítási megoldások megtalálásában. A személyes konzultációnak és a helyszíni bejárásnak köszönhetően nemcsak általános, hanem személyre szabott szaktanácsokkal látjuk el Önt. A helyszín adottságait figyelembe véve felhívjuk figyelmét olyan szempontokra is, melyekre talán soha nem gondolt volna. LED szalagos vonalfények esetén kapcsolási rajzok, csomóponti rajzok készítésével is segítjük a helyszínen dolgozó szakemberek munkáját, ami szintén hozzájárul a

 

Világítástervezés – a fények harmóniájának kulcsa

A különböző helyiségekben eltérő fényerőre lehet szükség. A rosszul megválasztott, a helyiség funkciójához nem illeszkedő világítás lehet túl gyenge, túl erőteljes vagy épp nem megfelelő színhőmérsékletű. Mindez nemcsak a helyiség összképét ronthatja, de akár irritáló, diszkomfort érzetet keltő is lehet.

megfelelő megvilágítási érték meghatározásakor szükséges figyelembe vennünk a helyiség adottságait és az egyes tevékenységekhez szükséges fényerőt, valamint az egyéni igényeket is. A lámpatestek számát és elhelyezését, a fényforrás által leadott fényerősséget ehhez kell igazítanunk.

Nem mindegy az sem, hogy lámpatestünkben milyen fényforrást alkalmazunk. A modern technológiával rendelkező saját gyártású XIZEEN LED modulok hosszú élettartammalnagy fényerővel rendelkeznek, ezenkívül fényerőszabályzást is lehetővé tesznek. IP védett változatuk pedig ideális akár fürdőszobai lámpatestekben, spotokban való alkalmazásra is.

A manapság oly divatos vonalfények fővilágításnak is tökéletesen alkalmasak, de segítségükkel különleges hangulatot adó rejtett világítás és dekorvilágítás is kivitelezhető. Egy megfelelően megválasztott, egyedi lámpatest, vagy egy elragadó kristálylámpa pedig elegáns kiegészítője lehet vonalfényeinknek.

Az egyes megvilágítások funkciójukat tekintve szolgálhatnak csupán dekorációként, lehetnek praktikus célokat betöltő éjszakai fények, kellemes hangulatot teremtő és komfortérzetet növelő hangulatvilágítások is.

A megfelelő világítás mindezek mellett energiatakarékos, működtetése felhasználóbarát, és segítségével élvezhetjük a legmodernebb technológiai lehetőségek által nyújtott maximális kényelmet. Hiszen manapság világításunkat már okos eszközeink segítségével az ágyban fekve is irányíthatjuk, vagy egy modern okosotthonban akár már hangvezérléssel is.

Vajon Ön mindenre gondolt?

Vegye igénybe hozzáértő szakemberek segítségét otthona világításának telepítése során, így később nem érik majd csalódások!

 

Kapcsolat gomb