Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Fő kategória >

Tanácsadás


Tanácsadás – Ránk minden téren számíthatsz!

 

Cégünk, a LovasLED nemcsak eléd tárja a világításban rejlő lehetőségeket, de segít eligazodni az információk között, megkönnyítve ezzel a döntésedet. Tanácsadás terén ránk mindig bizalommal számíthatsz.

A világítástechnika ma már jóval többről szól mint évekkel, évtizedekkel ezelőtt. Régen csak az izzóról kellett döntened, ma azonban olyan lehetőségek állnak rendelkezésedre, melyek jóval túlmutatnak a hagyományos világításon. Szabályozhatod a fényt, fényjátékot kérhetsz, a szoba falán a képet vagy éppen a lépcsődet megvilágíttathatod, csillár helyett vonalfényt építtethetsz be, könnyedén irányíthatod egy vezérlőről az egész lakásod világítását és még sorolhatnánk a lehetőségek tárházát.

A világítás területén felmerülő minden kérdésedre választ adunk. Bemutatjuk a lehetőségeidet. Kérésre, helyszíni felmérés alkalmával igényeidhez igazodva megtervezzük egyedi világításodat és legyártjuk a kért LED lámpákat is.

Nyitottak vagyunk minden lehetőségre. A Pinteresten vagy Google segítségével talált képnek a hangulatát szeretnéd megvalósítani lakásodban, házadban, de nem ismered a felhasznált anyagokat? Ebben is segítünk. Küld el és kollégáink segítenek neked.

Mi sokkal többet nyújtunk mint más webáruházak vagy üzletek: bevezetünk a lámpatestek új modern világába. Szaktanácsadásunknak köszönhetően új lehetőségeket ismerhetsz meg és segítjük az információ átadását a szakembereknek. Összehozzuk a közös kommunikációt a lakberendező és a kivitelező, a villanyszerelő, a villamossági tervező között, munkájukat bekötési és kapcsolási rajzokkal segítjük. Így az általad megálmodott lámpák, felhasznált anyagok, fényerő-szabályozások, egyedi vezérlések – akár okos házaknál is (Loxone, KNX) – valóban kivitelezhetővé válhatnak otthonodban.

Hívj vagy keress minket bátran, megvalósítjuk az általad elképzelt világítást!


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

MagyarEnglish