Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Referenciák

Tópark - Homlokzatvilágítás

2021.01.07 15:45
Tópark - Homlokzatvilágítás

A homlokzati fények különleges éjszakai látványt kölcsönöznek az épületeknek. A jól megválasztott és helyesen beállított fények öltöztetik, dekorálják az épületet, az éjszaka sötétjében is karakteres megjelenést biztosítanak. Ezen kívül a homlokzatra tervezett, egyedi formavilággal készült lámpatestek nappal is az épület díszeként szolgálhatnak.

A legtöbb esetben egy épület homlokzatának megfelelő megvilágítására nem alkalmas egy tömegtermékként kapható kültéri lámpatest, mivel a lámpa formája, fényereje, a vetítési képe nem illeszkedik az adott homlokzat sajátosságaihoz.

Ha igazán szép, esztétikus éjszakai megjelenést szeretnénk, akkor nem mindegy, hogy egy adott fénysáv milyen széles, mekkora szögben, milyen magasságban világítja meg az épületet. A lámpatest stílusának illeszkednie kell a homlokzat formavilágához, színeihez és az ott használt anyagokhoz. Szükség lehet arra is, hogy a lámpatestet elrejtsük a homlokzat bizonyos részein, ami szintén speciális, egyedi méreteket követelhet meg. A megjelenést nagyban befolyásolja az is, hogy lámpánk milyen színhőmérséklettel világít, illetve igény lehet arra is, hogy különleges alkalmakra egyedi beállítással színes fényekbe öltöztessük épületeink homlokzatát.