Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Várunk BUDAPESTEN! – LED világítás szaküzlet a X. kerületben

2022.04.14 11:57
Várunk BUDAPESTEN! – LED világítás szaküzlet a X. kerületben

LovasLED Design & Lighting - Ha különleges és egyben magas minőségű LED világítást szeretnél, látogass el hozzánk. Modern és kreatív LED világítási megoldások, egyedi LED lámpák tervezése és gyártása. LED profilok, LED szalagok és kiegészítők széles választéka most már budapesti belsőépítészeti stúdiónkban is.

 

Örömmel jelentjük be, hogy kitartó munkánk eredményeként egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Cégünk már több mint 10 éve folytatja tevékenységét kecskeméti telephelyén. Eddig itt volt a bázisunk, innen koordináltuk nap, mint nap projektjeinket az ország különböző részein. Innen irányítottuk lámpagyártói tevékenységünket és innen indítottuk útjára webáruházas megrendeléseinket is. Azonban projektjeink jelentős része eddig is Budapesthez és a vonzáskörzetéhez kötődött.

Annak érdekében, hogy a jövőben még magasabb színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket, megnyitottuk új LED világítási szaküzletünket Budapest X. kerületében.

Ezentúl itt is megtalálhattok bennünket:

1107 Budapest, Fertő utca 14.

Az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy mindent előkészítsünk a nyitásra. Bár még nem vagyunk teljesen készen, de 2022.04.14-től webáruházas megrendelés esetén már a budapesti átvételi pont is kiválasztható. Ennek bizonyára sok Pest környéki ügyfelünk örülni fog.

Szaküzletünk terveink szerint 2022. májusától nyitja meg kapuit a leendő vásárlók előtt. LED profilok, LED szalagok és kiegészítők széles választékával várjuk majd kedves vásárlóinkat. Nagy szabású nyitási akciókkal is készülünk, melyekről honlapunkon és Facebook oldalunkon adunk majd hírt. Érdemes lesz figyelni az újdonságokat és követni bennünket!

Budapesti telephelyünkön a szaküzlet mellett néhány héten belül egy bemutatóterem is kialakításra kerül. Itt azonban ne arra számítsatok, hogy több száz lámpa kerül majd kiállításra. Mi sokkal inkább arra szeretnénk fókuszálni, hogy formabontó, modern és kreatív belsőépítészeti dekorációs és LED világítási megoldásokat mutassunk be nektek. Olyan különleges felületekkel, alapanyagokkal és dekorációs megoldásokkal találkozhattok majd, ami a LED világítás és belsőépítészet új és modern megoldásainak világába kalauzolja majd látogatóinkat. Ezen kívül saját tervezésű és gyártású egyedi lámpatestjeink kapnak majd még helyet a bemutatóteremben.

Szeretettel várunk minden kedves leendő vásárlónkat, megrendelőnket, ügyfelünket!