Főkategória >

LED lámpák


A legnépszerűbb termékekkel és részletes leírásokkal, ajánlásokkal segítünk a vásárlásban, hogy a számodra legmegfelelőbb lámpatest legyen otthonod, vagy vállalkozásod dísze.


2150 termék
Beltéri lámpák
321 termék
Kültéri lámpák
34 termék
LED panelek


Beltéri lámpatestek, kültéri lámpatestek, fürdőszobai lámpák, gyereklámpa, ezeken belül függesztékek, csillárok, mennyezeti lámpák, LED panelek, spot keretek (szpotok), bútorvilágítók, falikarok, állólámpák, asztali lámpák, festhető gipsz lámpák, por és cseppmentes lámpatestek, hajólámpák, reflektorok, térvilágító lámpatestek, kertvilágítás széles választéka nálunk.

Oldalunkon az általunk válogatott termékeket találod és webáruházunkat folyamatosan töltjük. Ha nem találod a konkrét terméket, hívj vagy írj nekünk, mert bármilyen világító testet felkutatunk akár csak kép alapján is!
Munkatársaink szakmai segítséggel állnak rendelkezésedre, hogy a neked tetsző küllem mellett, a megfelelő színhőmérsékletet és fényerőt is biztosítsa a lámpa.
Számos lámpatest gyártó árucikkeit kínáljuk az olcsóbbtól a prémium árkategóriáig (csak párat említve: MAXlight, Ideal Lux, Elstead, Emithor, Maytoni, Kolarz, stb), de nem csak az oldalunkon megtalálható termékeket forgalmazzuk!
Böngéssz a letölthető katalógusokban vagy a webshop, illetve tovább gombok valamelyikére kattintva már meg is rendelheted a kiszemelt termékeket.
Mi lesz, ha mégsem tetszik a kiszállított termék és mi a garancia a minőségre online vásárlásnál?
Megkönnyítjük a döntésed 14 napos visszavásárlási garanciával és magyarországi vállalkozásként valós garanciát adunk!
Minimum 1 év jótállást kaphatsz az ÁFSZ-ben leírtak szerint. Egyes gyártók 2-3 vagy akár 5 év garanciát is adnak termékeikre.
Saját kárunkon is tapasztalhattuk, hogy sok olyan webáruház működik M.o. területén, melyek külföldi székhellyel rendelkeznek, így az ÁFA-t külön be kell fizetned és az esetleges sérelmek ügyintézésében a Fogyasztóvédelem sem tud segítségedre lenni, mivel külföldi illetékességről van szó, külföldi/EU-s jogszabályokkal.
Vásárolj Magyarországi vállalkozástól, hogy a garanciát biztosan érvényesíteni tudd.

MagyarEnglish