Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Fő kategória >

LED Csarnokvilágítás


LED csarnokvilágítás – raktáraktól a hűtőkamrákig

Csarnokvilágítás terén is a legkorszerűbb LED technológiát biztosítjuk. Saját gyártású LED fényvetőket kínálunk csarnokok, raktárak, hűtőkamrák és összeszerelő üzemek világítására.

Az állattartó telepek világítástechnikai rendszeréhez hasonlóan a csarnokvilágítás terén is speciális igényeknek kell megfelelni. Más megvilágítás szükséges egy összeszerelő üzembe mint egy magas raktárba vagy egy átjáró folyosóba. Például egy magas raktárt nem szélesben, hanem spotszerűen kell megvilágítani, ehhez LED mélysugárzókat és LED haranglámpákat használunk.

A fényerő elsősorban a helyiség funkciójától függ, azaz az adott munkafolyamatot mekkora fényerővel szükséges bevilágítani. Például egy csarnok megvilágított értéke 300-400 lux, egy átmenő folyosóé 100 lux, a raktáré 200 lux. A világítástechnikai rendszerünk lehetőséget nyújt a csarnokon belüli területek zónánként ki- és bekapcsolására, a rendszer képes felülbírálni a lámpa működését aszerint van-e mozgás vagy jelenlét.

A világítási rendszerünk nemcsak a belső megvilágítást biztosítja. A külső világítás kiterjed a rakodórámpák területére is, ahol szintén fontos a megfelelő fényerő.

A lámpatestek speciális vetítési képének és elhelyezésének köszönhetően akár árnyékmentes világítás is kivitelezhető. LEDIL optikákkal érjük el a különféle vetítési képeket, illetve a megvilágított területeken a magasabb fényerőt a CREE LED-eknek köszönhetően.

MEAN WELL tápegységek a működtetésért felelnek, legyen szó egyen- vagy váltófeszültségről. WAGO és WEIPU gyors csatlakozókat használunk a bekötéshez.

A lámpatesteken hajlított üveget használunk, ami lehet víztiszta, illetve opál. LED modulokon általában polikarbonáttal dolgozunk.

Az extrém körülményekből adóan a hűtőkamra megvilágítása egy speciális feladatot jelent. A hideg hőmérsékleti viszony miatt a lámpák tápegységét kívül, a hűtőkamra külső felületén helyezzük el. Így biztosítható a tápegységek hosszabb élettartama és kisebb a meghibásodási lehetősége, javítása egyszerűbb.

Nagyon fontos, hogy a hűtőkamrákban lévő lámpatestek biztosítsák a munkavégzéshez megfelelő fényerőt. Ezt fényerőszabályzó alkalmazásával érjük el. Emellett a hűtőkamrán belül a lámpának egy kisebb teljesítményen, de folyamatosan üzemelnie kell a lefagyás elkerülése érdekében.

Minden esetben egyedi felmérés, szaktanácsadás és árajánlat készítés szükséges!


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

MagyarEnglish