Termék szűrő
Foglalat típus
Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Termék paraméter szűrés
Termék szűrő
Foglalat típus
Fő kategória >

Kristálycsillár készítés


Kristálycsillár, a lámpák királynője

 

A mesék világa gyermekként mindenkit rabul ejt. A paloták, a kastélyok ragyogását sosem feledjük. Így amikor felnőttként elénk tárul a kristálycsillárok ragyogása, tagadhatatlanul, egy kis időutazásra indulunk.

A XXI. század modern kristálycsillárai azonban nemcsak ragyognak, de a jövő technológiáját hozzák el otthonunkba. Abban az esetben, ha a LovasLED kézzel készített kristálycsillárjait választjuk.

Mi, a LovasLED a világítástechnika terén már letettük névjegyünket, olyan új technológiákat vezettünk be, melyek méltán emeltek a lámpagyártás legjobbjai közé. Mindebből kiemelkednek a kristálycsillárjaink, melyek egyediségükkel, káprázatos megjelenésükkel a luxus érzetét hozzák el elérhető áron, energiatakarékos működtetéssel.

Az egyediség sokak számára vonzó. A LovasLED kristálycsillárjaink valóban egyedülállóak, nincs belőlük ugyanolyan. Olyan formára és olyan tömöttséggel fűzzük egybe az ólomkristályszemeket, amilyet csak megálmodsz. Nincs lehetetlen, lehet bármekkora, bármilyen fűzésű vagy bármilyen formájú.

A kristálycsillárjaink a lakás minden helyiségében emelik a hangulatot, varázslattal töltik be. Választhatók kristálycsillárok mennyezetre és kristály falikarok oldalsó falfelületre, vagy kristállyal díszített technikai lámpák padlózatba és lépcsőbe.

A kristályszemek színpalettája gazdag, több mint húsz színben kérhetőek. A legnépszerűbb a clear és az aquamarine változat, melyek aranyozott és réz karikákkal is jól mutatnak. A kristályszemek sűrű fűzése pedig eleganciát sugall, az egész teret uralja szépségével.

A saját készítésű kristálycsillárjaink különlegessége, hogy a piacon egyedülállóan a legmodernebb technológiával készülnek. A porcelán foglalatba csavart izzók helyett a LovasLED modul biztosítja a fényt, mely nemcsak megjelenésében elegáns, de megbízható, hosszú távú, energiatakarékos fényforrás. Aki a LovasLED kristálycsillárját választja, garantáltan nem kell azzal szembesülnie, hogy a kiégett izzó csúfítja el a kristálycsillár megjelenését.

A kristálycsillárjaink minden egyes kristályszeme külön megvilágítást kap. Újdonságként 2019-től – az abszolút torzításmentes fényesség jegyében – már tükrökkel is készítünk ólomkristálycsillárokat. A tükörrel készült modelljeink exkluzivitását emeli, hogy a legmodernebb technológiának köszönhetően a LED diódák nem látszanak, így a tükör és az ólomkristályok csillogása együttesen, egyszerre valósulhat meg, a tökéletes eleganciát nyújtva. 

A LovasLED kristálycsillárjainkra, a benne lévő tápegységre és LED moduljainkra egyedülállóan 10 év garanciát nyújtunk. A gyártási idő – a csillár nagyságától és formájától függően – 4-8 hét.

Referenciamunkáink közül kiemelkedik a LovasLED Waterfall kristálycsillár és a LovasLED Angel kristály falikar.

A LovasLED Waterfall kristályzuhatagként a fényesség varázsával emeli otthonod egyediségét. Amint rápillantasz: ólomkristályok sokasága zúdul alant, a vízesések érzetét keltve a luxus csillogásával.

A csillár merész, szenvedélyes kristálysokasága oldja a nagy és magas falfelületek sivárságát, egyszerűségét. Az apró kristályszemek egymásba fűzése a vízesések gyönyörű szépségét hozzák el otthonodba, ugyanakkor a mesevilág gazdagságát, a csillogás örömét idézik meg. Elég csak rápillantanod, és azonnal bűvkörébe von.

Egyedi kristálycsillár gyártás

 

A LovasLED Angel mint egy angyal gyönyörteli fénnyel öleli körbe a helyiséget. A falra szerelt különleges kristály falikar a mesés gazdaság gyönyörét, a hegyről csörgedező patak érzetét adja vissza a luxus csillogásával.

A hosszan leomló fénysugár tükrözi otthonod egyedi eleganciáját. A kristályszemek színei variálhatók az extrémebb hatás kedvéért. Az izzó csillogás minden egyes kristálygömbben visszatükröződik. A kristály falikar éke lehet minden helyiségnek, melyeket titokzatossággal öltöztet fel, megajándékozza a mese misztikumával. Titokzatosságot sugall, miközben elegancia uralja otthonod csillogását.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sorrend:


Sorrend:

Lámpatesteinkkel valóban egyedivé varázsolhatod otthonod, bármikor kifejezheted hangulatod, érzelmi világod.

A luxus érzete sem lehetetlen, gazdag termékkínálatunk csúcsát képviselik a különböző ólomkristályokkal szerelt csillárok, melyek ma már egy átlagcsalád számára is elérhetőek.

Tervezd meg saját kristálycsillárod! Segítünk benne!

Lovas József

info@lovasled.hu
+36304095656

 

 

 

 

 

 

 


MagyarEnglish