Termék szűrő
Foglalat típus
Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Termék paraméter szűrés
Termék szűrő
Foglalat típus
Fő kategória >

Kristálycsillár készítés


Kristálycsillár-készítés: megvalósítjuk egyedi elképzeléseid

 

Amilyennek megálmodtad, olyannak készítjük el lámpádat, mind formában, színben, fényerőben és vetítési képben. Mindezt saját tervezésű, legmodernebb technológiát képviselő LED moduljainkkal valósítjuk meg.

 

Egyedi kristálycsillár gyártás

Régen, mindössze arról kellett döntened, hogy hány wattos izzót teszel a lámpába. Később – a környezettudatosság jegyében – már választhattál energiatakarékos, majd LED izzókat is. Ma azonban nem az a kérdés, hogy milyen fényforrás adja otthonod vagy vállalkozásod fényét, hanem az, hogy a fényforrás miként öleli azt körbe, fejezi ki érzéseidet vagy teremti meg a legnagyobb komfortot.

 

Cégünk, a magyarországi LovasLED nemzetközi szinten elismert képviselője a világítástechnikának. Olyan minőségi lámpatesteket gyártunk, melyek nemcsak esztétikailag, hanem fényerőben és üzemeltetésben is kimagaslóak. Tervezőnk, Lovas József több mint egy évtizede alkot és tervez limitáltszériás, különleges LED lámpatesteket, melyek világszerte emelik egyediségükkel otthonok sokaságát.

A mai modern kor LED technológiája már olyan lehetőségeket nyújt számodra, melyről korábban csak álmodtál. Az általunk gyártott lámpatestek műszaki tartalma a szakma legmagasabb csúcsát képviselik. A fényforrását már nem LED izzók, hanem saját gyártású LED modulok biztosítják, melyek esztétikusak és gazdaságosak.

 


Sorrend:


Sorrend:

Lámpatestekből a választékunk bőséges, minden igényt kielégítő. A modern technológia, a gazdag formavilág valóban lehetővé teszi, hogy olyan lámpatestet alkossunk számodra, mely nemcsak egyedi, gazdaságos, de komfortérzetben is maximálisan kiszolgálja igényeidet.

Ahhoz, hogy valóban a valós igényeidet tükrözze a lámpatest, három dologra kell választ adnod, mielőtt elkészítjük formailag a lámpatestet, és hozzá a világítást biztosító LED modult.

  • Milyen legyen a megjelenése?

Csak rajtad múlik, hogy milyen anyagot és milyen formavilágot képzeltél el. Krómból legyen vagy kristályból, csillár legyen vagy reflektor? A döntést te hozod meg.

A lámpatesteinket többféle anyagból rendelheted meg: sárgaréz, vörösréz, polírozott rozsdamentes lemez, alumínium és acéllemez. Különböző felületkezeléssel készülnek, például eloxálás, porfestés, krómozás, aranyozás. A formája készülhet nagypontosságú CNC esztergálással vagy marással, illetve lézervágással.

Újdonságként 2019-től – az abszolút torzításmentes fényesség jegyében – már tükrökkel is készítünk lámpatesteket, elsősorban ólomkristály csillárokat. A tükörrel készült modelljeink exkluzivitását emeli, hogy a legmodernebb technológiának köszönhetően a LED diódák nem látszanak, így a tükör és az ólomkristályok csillogása együttesen, egyszerre valósulhat meg, a tökéletes eleganciát nyújtva. 

 

  • Milyen legyen a fényereje a lámpának?

A lámpatest választható fővilágításnak, dekorációnak vagy hangulatfokozó fénynek. A fényerő skálája széleskörű, az adott helyiség, objektum igényeit figyelembe véve kell megválasztani. Lehet akár extrém fényerő is, melyet CREE XHP50, azaz extrem high power LED-ekkel valósítunk meg.

A fényerő kiválasztása mellett dönteni kell a színvisszaadási indexről és a színhőmérsékletről (meleg fehér, hideg fehér vagy kékes fehér).

A színvisszaadási index, azaz a CRI (Color Rendering Index) adat fontos a megfelelő lámpatest összeállításához. Munkánk során minimum 80-90 CRI CREE LED-ekkel dolgozunk, melyek szinte száz százalékban visszaadják a természet színeit.

Színváltós LED-del is választható a lámpatest: RGB és RGBW LED típussal egyaránt. Az RGB a három fő alapszín – a piros, a zöld és a kék – különböző mértékű keverésével jeleníti meg a színeket. Az RGBW-t már kiegészíti egy meleg fehér szín, így érve el a tökéletes hatást, hiszen egyetlen LED lámpatest biztosíthatja külön-külön a színes hangulatvilágítást és a fehér fényt.

  • Milyen legyen a vetítési képe?

A LED fényforrásnak többféle kivetítése lehetséges, te választhatod ki, hogy a lámpatested milyen irányú és formájú fénnyel töltse be a teret. Ez lehet spot, wide, szimetrikus, aszimmetrikus. A megvilágított felületnél külön hangsúlyt fektetünk a fény eloszlására, amit különböző vetítési képű optikákkal érünk el. A lámpatest adhat homogén egyöntetű fényt és kápráztathat is, mely utóbbi a kristálycsillároknál elengedhetetlen. Megjelenésében gyönyörű és elegáns, amikor a kristálycsillár minden egyes kristálymetszete kápráztat.

 

Lámpatesteinkkel valóban egyedivé varázsolhatod otthonod, bármikor kifejezheted hangulatod, érzelmi világod.

A luxus érzete sem lehetetlen, gazdag termékkínálatunk csúcsát képviselik a különböző ólomkristályokkal szerelt csillárok, melyek ma már egy átlagcsalád számára is elérhetőek.

Lovas József

info@lovasled.hu
+36304095656

 

 

 

 

 

 

 


MagyarEnglish