Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Fő kategória >

Kerti világítás


Kertvilágítás a LED fény erejével és szépségével

Kertvilágítás 2 az 1-ben – Kiemeli a kert szépségét és megvilágítja a házat.

A LED fénnyel a családi házak mellett kertek és parkok is egyedivé varázsolhatók.

Szeretnéd, ha otthonodat éjszaka hangulatos fény világítaná meg?

Mindezt úgy, hogy reflektorok nem csúnyítják el a homlokzatot, és az alvásban sem zavarnak?

A megoldás a jól megtervezett kertvilágítás, mely a növények közül is tökéletesen bevilágítja házadat, miközben kiemeli a kerted szépségét.

A növények között elrejtett világítással folyamatos reflektorba kerül a ház, így biztonságtechnikai szempontból is jelentős lépést tehetsz előre otthonod védelme érdekében.

A LED fény jóvoltából az épületre szerelt riasztó rendszer kameráinak képe tisztább, élesebb lesz.

Cégünk saját gyártású LED lámpatestei magas fényhasznosításúak, kiválóan alkalmasak családi házak, épületek, kertek és parkok megvilágításához.

Ha nincs ötleted, de szeretnéd LED fénnyel egyedivé varázsolni otthonod kívülről is, bízd ránk magad!

A kertvilágítás egy külön műfaj, mondhatni egy kicsit művészet. Egy fát vagy egy bokrot teljesen másképp világítunk meg, mint egy épületet. Ezekre különféle teljesítményű és vetítési képű lámpatesteket gyártunk, illetve alakítunk át, az adott igényeknek megfelelően.

A kertvilágításhoz használt lámpatesteknél nagyon fontos a megfelelő fényerőszabályzás, hogy kellőképpen lehessen hangsúlyozni, vagy éppen eltüntetni egy-egy növényt, elérve a tökéletes éjszakai hatást.

A másik fontos tényező, hogy a lámpatestek zónánként, azaz külön-külön legyenek fényerőszabályozhatók, illetve kapcsolhatók.

A LED lámpatestek nem fogyasztanak sokat, a fényerőszabályzás, az alkonykapcsolók és mozgásérzékelők által a költségek elenyésző összeget tesznek ki.

Egy kész kertnél nincs lehetőség 230V-os működtetésre, itt már szóba jönnek a törpefeszültségű lámpatestek, melyek a talaj felszínén is védőcsövezhetők, illetve kábelezhetőek, ezáltal a növények folyamatos növekedését követve könnyen áthelyezhetők a világítások.

A kertvilágítás része a medence és a medence körüli megvilágítás is. A LED taposólámpák mellett a medencében elhelyezett LED szalagok is hangulatos megvilágítást biztosítanak, megadják a kellemes nyári esték, medencés partik alaphangulatát.

Tanácstalan vagy? Vállaljuk egyedi igények megvalósítását, legyen szó lakossági, vagy közintézményi épületek, kertek, parkok megvilágításáról.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

MagyarEnglish