Főkategória >Projektvezetési szolgáltatás >

Árajánlat készítése helyszíni felméréssel


Árajánlat készítése helyszíni felméréssel

 

Vedd igénybe felkészült szakemberek segítségét a világítás megfelelő kialakításához!

Így neked nem kell aggódnod a megfelelő anyagok használata, vagy a műszaki paraméterek miatt!

Bízd ezt szakértő kollégáinkra, Te pedig élvezd az ebből fakadó nyugalmat!

 

Ügyfeleink elégedettsége és a megfelelő végeredmény elérése érdekében elengedhetetlennek tartjuk, hogy személyesen egyeztessünk az elképzelésekről. A tervrajzok, látványtervek áttekintése és a tulajdonos egyedi igényeinek megismerése által szakmai tapasztalatunk alapján kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb anyagokat és termékeket.

 

A legtöbb esetben a nagy projekteknél a helyszíni bejárás is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy minden szakmai szempontot figyelembe tudjunk venni. Az egyeztetésen sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink pontosan felmérik a helyszín adottságait, és meghatározzák az adott felületekhez leginkább illeszkedő, megfelelően alkalmazható anyagokat, melyekkel elkerülhetőek a későbbi műszaki problémák.

 

Mi nem akarunk csupán vaktában ajánlgatni különféle kétes műszaki tartalmakat, később pedig rejtett költségeket varrni ügyfeleink nyakába. Kollégáink szakmai tapasztalatukat felhasználva olyan ajánlatot állítanak össze neked, amely pontosan a helyszínhez és a Te elképzeléseidhez illeszkedő, prémium minőségű anyagokat tartalmazza.

 

Egy nagy volumenű projektnél a megfelelő világítástechnikai anyagok kiválasztása rengeteg egyeztetést, odafigyelést és szakértelmet kíván meg.

Szolgáltatásunk ezt a hozzáértő szakmai hátteret biztosítja neked a kezdetektől.

 

Kiszállási díj helyszíni felmérés, egyeztetés esetén:

Nettó 150 Ft + ÁFA/km

(A kiszállási díj Kecskemét és a felmérés helyszíne közötti oda-vissza útra kerül felszámolásra kiszállási alkalmanként.)

 

Helyszíni illetve személyes egyeztetés óradíja:

Nettó 9.500 Ft + ÁFA/óra

(Az egyeztetés óradíja minden megkezdett fél órára kerül felszámításra.)

 

Árajánlat kidolgozása komplett családi ház megvilágítása vagy egyéb hasonló volumenű nagy projektek esetében, helyszínre szabott műszaki tartalommal: 

Nettó 50.000 Ft + ÁFA

Ha az ajánlatban szereplő világítási csomag megrendelésre kerül cégünknél, az árajánlat készítés díját jóváírjuk neked a végösszegből.

Kisebb projekt, vagy egy-egy helyiségre vonatkozó ajánlat készítése illetve normál családi háznál nagyobb léptékű projektek esetén az ajánlat kidolgozásának ára a projekt ismeretében kerül meghatározásra. A részletekről egyeztess kollégáinkkal!

LED vonalfényekre vonatkozó tájékoztató jellegű csomag árainkat és műszaki paramétereinket a „Prémium minőségű LED vonalfények” menüpont alatt találod.

 Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma:

+36-30/175-75-75

info@lovasled.hu


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

MagyarEnglish