Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Fő kategória >

Világítástechnológiai gyártás


Világítástechnológia: a fényt mi vezéreljük

 

Az innovatív gyártási technológiánk során a lámpatesteink világításához egyedi LED modulokat készítünk, melyek tökéletesen illeszthetők a DMX, DALI és PWM professzionális vezérlésekhez is.

 

A lámpatestgyártás szorosan összekapcsolódik a világítástechnikával. Míg a lámpatestgyártás elsősorban a lámpa megjelenésére, anyagösszetételére, valamint a fényerejére, színvisszaadási indexére és vetítési képére összpontosít, addig a világítástechnika arra fókuszál, hogy mindezt hogyan valósítsa meg a fényforrásként szolgáló LED modul, azaz milyen teljesítménnyel működjön, mivel legyen vezérelve.

 

A világítás ma már nemcsak a fényforrásról szól. A lehetőségek kitárultak. Csak a te döntéseden múlik, hogy a világításod a múltat, vagy az innovatív jövőt tükrözi.

Cégünk, a LovasLED tervezője, Lovas József több mint egy évtizede alkot és tervez egyedi, különleges LED-es lámpatesteket, melyek nemcsak megjelenésükben, hanem technológiai szempontból is kimagaslóak a hazai világítástechnikai piacon. Szakmai hozzáértése példamutató. Egyedi tervezésű LED moduljai és vezérlései már nemcsak hazánkban, hanem a világ számos országában is keresettek. Titka abban rejlik, hogy a technikai újdonságokat maximálisan ötvözi a vásárlók igényeivel.

Az általunk gyártott lámpatestek világítását kizárólag egyedi LED moduljaink biztosítják. Tervezésükkor maximálisan figyelembe vesszük a megrendelőink igényeit. A LED modulunk határozza meg, hogy a lámpatest fénye színes vagy fehér legyen, biztosítja a színek megfelelő kikeverését, valamint, mekkora fényerőt biztosítson, milyen vetítési képet adjon. A LED modullal való kommunikációt pedig a vezérlés biztosítja.

Az innovatív világítástechnológiai hátterünk jóvoltából a lámpatestgyártás során többféle professzionális– DMX, DALI és PWM – vezérlést alkalmazunk, melyek a LED modulok fényáram szabályozását teszik lehetővé. A fény vezérlése a legmagasabb komfortérzetet teremti meg otthonodban, üzletedben, irodádban, ipari csarnokodban, állattelepeden vagy éppen szállodádban.

 

A DMX (Dimmer Mix) vezérlés az egyik legnépszerűbb, hiszen általa egyszerre akár több száz vagy ezer lámpatest is vezérelhető. A DMX teljes rendszereket képes irányítani, elsősorban koncert és színházi világítás valósítható meg általa. A színpadon egy kézben tartható valamennyi fényforrás, fényjáték irányítása, akár egymástól teljesen független instrukciókkal is. A vezérlés irányítja a színt, a fényerőt és a villogási sebességet is. A vezérlés fényvezérlőpultról irányítható.

A DALI (Digital Addressable Lighting Interface, azaz digitális címezhető világítási interfész) vezérlés szintén digitális alapon működő világításvezérlés, melynek sokoldalú felhasználási lehetősége van, az egyszerűbből a komplex megoldásokig. Ideális szállodákhoz, irodaházakhoz, mivel egyszerre több száz lámpatest irányítható általa a számítógépen keresztül. Például nem kell emeletről, emeletre szaladgálni, és egyesével kapcsolgatni a villanykapcsolókat, illetve egy kézből lehet a fényerőt szabályozni.

 

A PWM (Pulse Width Modulation, azaz impulzus-szélesség moduláció) egy egyszerűbb vezérlés, melyet elsősorban az intelligens házaknál alkalmaznak. Megbízható és maximális komfortérzetet nyújt az ott élők számára.

 

Az innovatív megoldások fontosak számunkra. A LED technológiánk a különböző vezérlésekkel már olyan lehetőségeket nyújt számodra, melyet mással nem tudnál biztosítani.

Bővebb információt szeretnél, bizalommal írj vagy hívj minket!


Sorrend:


Sorrend:

MagyarEnglish