Filter

Length
Width
Height

Road and urban lighting

Közvilágítási lámpatestek : Made in Kecskemét

 

Cégünk, a LovasLED a világítás minden területén otthonosan mozog, saját gyártású lámpatestekkel a legújabb technológiákat nyújtjuk. A közvilágítás sem kivétel ez alól.

A LovasLED profiljának évek óta meghatározó eleme a közvilágítás.

Két generációs lámpatestekkel szolgáljuk ki az igényeket, 10 W-tól 200 W teljesítményig.

A saját gyártású LED fényvetőkkel szerelt közvilágítást akár napelemes, szigetüzemű működéssel is szereljük. Az általunk gyártott és szerelt közvilágítási lámpatestek Kecskeméten és Cegléden, városszerte több ponton is megtekinthetők működés közben.

A napelem táblával szerelt közvilágítás ma az egyik legelterjedtebb módozat. A napelem-tábla a napsütéses időszakokban egy töltésvezérlésen keresztül egy akkumulátorba eltárolja az energiát, melyet sötétedés után, az éjszakai órákban használ fel.

A közvilágítási lámpatestek – az összteljesítmény, illetve a vetítési kép (aszimmetrikus, szimmetrikus) alapján – többféle típusban választhatók. Kérhetők úttest, körforgalom, kerékpárút, kereszteződés, alárendelt utak, lakópihenő övezetek, parkok megvilágításához. Funkciótól függően változik a lámpatest teljesítménye, vetítési képe és elhelyezése.

Nem mindegy ugyanis, hogy négysávos úttestről vagy éppen kisebb útkereszteződésről van szó. A magasság is fontos tényező, hiszen nem ugyanúgy világítunk meg egy parkot vagy egy gyalogutat. A közvilágítási oszlopok magassága, a lámpatest teljesítménye mindenkor igazodik a megvilágított helyszínhez.

 

Közvilágítás terén kínálatunk sokszínű. A CREE Power LED-ek színhőmérséklete választható melegfehértől a hidegfehérig (3000K, 4000K, 5000K, 6500K). A fényeloszlást útvilágításhoz, vagy parkvilágításhoz igazítjuk különböző LEDIL optikák alkalmazásával. A vetítés akár LED-enként is variálható. Választékunkban megtalálható a CREE XHP50 Extrém High Power LED is.

A LED-ek meghajtását minősített MEAN WELL tápegységek biztosítják, amelyek többek közt rövidzár-, túláram-, túlfeszültség-, túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek. A tápegységek képesek kommunikálni a Dali, PWM vezérlésekkel, 1~10V-os és 10 ~ 100 kΩ-os ellenállásos lezárással.

MeanWell-PWM-tápegység-szabályozaható

A cégünk által gyártott közvilágítási lámpatestek mindezek mellett szellőztető (szuszogó) tömszelencével szereltek.Legújabb modelljeink egyedülállóak a piacon. Tervezésükkor figyelembe vettük az üzemeltetési és karbantartási paramétereket, így olyan típusokat alkottunk meg, melyek javítás és beüzemelés esetén egyetlen mozdulattal kivonhatók feszültség alól, így könnyebbé és gyorsabbá válik a szerelésük. A csatos megoldás révén a lámpatestek mindenféle szerszám nélkül egyszerűen lecsatolhatók és feszültség-mentesíthetők.

A lámpatestek meghibásodás esetén egyszerűen, a külön hordozó lemezek, illetve a WAGO gyorscsatlakozók segítségével modulárisan javíthatók. 3-5 év teljeskörű garanciát vállalunk!

WAGO-gyorscsatlakotó-áramtalanít

A cégünk által gyártott közvilágítási lámpatestek a Nemzeti Közművek által kiadott elvi hozzájárulás nyilatkozattal rendelkeznek.

Az Óbudai Egyetemen vizsgált laborvizsgálati jegyzőkönyvel rendelkezünk. 

A termékek teljes mértékben saját fejlesztésűek, Kecskeméten szereljük össze.

Made in Hungary! Made in Kecskemét!

Ismerd meg a legújabb fejlesztésű közvilágítási lámpatesteinket!

Continue