Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog

Várunk BUDAPESTEN! – Világítástechnikai stúdió a X. kerületben
14
Ápr

LovasLED Design & Lighting - Ha különleges és egyben magas minőségű LED világítást szeretnél, látogass el hozzánk. Modern és kreatív LED világítási megoldások, egyedi LED lámpák tervezése és gyártása. LED profilok, LED szalagok és kiegészítők széles választéka most már budapesti világítástechnikai stúdiónkban is.

 

Szakértő segítség LED szalagos világításokhoz
16
Ápr

Minőségi LED szalagos világítást szeretnél? Csak olyan partnertől vásárolj, aki megfelelő szakértelemmel, szaktanácsadással tudja segíteni vásárlásodat.

 

Innováció a LED világításban
01
Márc

Szinte láthatatlan fényforrások? Tényleg létezik ilyen? Mi megcsináltuk. Ezt látni kell! 

Élő növényfal világítás
10
Febr

A növénytermesztés jövője? A LED technológia már sok területen bizonyított, most a növények világában is sikerrel vizsgázik. Hogyan?

Lakásfelújítás 2021
10
Febr

Tudtad? A 2021-es családok otthonfelújítási támogatásának igénylésekor a teljes világítás cseréjét is elszámolhatod! Számolj velünk is!

Dancing with The Stars
30
Dec

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Dancing with The Stars első évadában olyan emberekkel dolgozhattunk együtt, akik a maguk területén kiemelkedő szaktudással rendelkeznek.

Tópark - Homlokzatvilágítás
07
Jan

A homlokzati fények különleges éjszakai látványt kölcsönöznek az épületeknek. A jól megválasztott és helyesen beállított fények öltöztetik, dekorálják az épületet, az éjszaka sötétjében is karakteres megjelenést biztosítanak. Ezen kívül a homlokzatra tervezett, egyedi formavilággal készült lámpatestek nappal is az épület díszeként szolgálhatnak.

A legtöbb esetben egy épület homlokzatának megfelelő megvilágítására nem alkalmas egy tömegtermékként kapható kültéri lámpatest, mivel a lámpa formája, fényereje, a vetítési képe nem illeszkedik az adott homlokzat sajátosságaihoz.

Waterfall kristálycsillár
02
Jan

Természet ihlette formavilág. Szikrázó kristályzuhatag, mely a mesés vízesések látványát idézi. Közel 31.000 apró kristályszem brilliáns csillogása a luxus érzését kelti.

Dubai - Design Nagy Díj
07
Jan

A különleges átvilágítható fa alapanyagból készült bútordarab megvilágítását cégünk készítette. A fényt hideg fehér és speciális narancsszínű LED-ek biztosítják.