Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog

Szakértő segítség LED szalagos világításokhoz
16
Ápr

Minőségi LED szalagos világítást szeretnél? Csak olyan partnertől vásárolj, aki megfelelő szakértelemmel, szaktanácsadással tudja segíteni vásárlásodat.

 

Innováció a LED világításban
01
Márc

Szinte láthatatlan fényforrások? Tényleg létezik ilyen? Mi megcsináltuk. Ezt látni kell! 

Élő növényfal világítás
10
Febr

A növénytermesztés jövője? A LED technológia már sok területen bizonyított, most a növények világában is sikerrel vizsgázik. Hogyan?

Dancing with The Stars
30
Dec

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Dancing with The Stars első évadában olyan emberekkel dolgozhattunk együtt, akik a maguk területén kiemelkedő szaktudással rendelkeznek.

Tópark - Homlokzatvilágítás
07
Jan

A homlokzati fények különleges éjszakai látványt kölcsönöznek az épületeknek. A jól megválasztott és helyesen beállított fények öltöztetik, dekorálják az épületet, az éjszaka sötétjében is karakteres megjelenést biztosítanak. Ezen kívül a homlokzatra tervezett, egyedi formavilággal készült lámpatestek nappal is az épület díszeként szolgálhatnak.

A legtöbb esetben egy épület homlokzatának megfelelő megvilágítására nem alkalmas egy tömegtermékként kapható kültéri lámpatest, mivel a lámpa formája, fényereje, a vetítési képe nem illeszkedik az adott homlokzat sajátosságaihoz.

Waterfall kristálycsillár
02
Jan

Természet ihlette formavilág. Szikrázó kristályzuhatag, mely a mesés vízesések látványát idézi. Közel 31.000 apró kristályszem brilliáns csillogása a luxus érzését kelti.

Dubai - Design Nagy Díj
07
Jan

A különleges átvilágítható fa alapanyagból készült bútordarab megvilágítását cégünk készítette. A fényt hideg fehér és speciális narancsszínű LED-ek biztosítják.