Főkategória >

Alu LED profilok


LED vonalfény –

Válaszd a KÉSZRE SZERELT megoldást és élvezd a fényeket!

 

A világítások megtervezése és kivitelezése különleges szakterület. A tökéletes végeredményhez elengedhetetlenek a minőségi alkatrészek, a megfelelő szakértelem és a színvonalas kivitelezés.

Ezt a weboldalt azért hoztuk létre, hogy a LED világításhoz kapcsolódó alkatrészek műszaki paramétereiről átfogó képet nyújtsunk ügyfeleinknek. Így részletesen tájékozódhatnak a különféle típusú és kivitelű alumínium profilokról, fedelekről és kiegészítőkről.

Azonban mi ennél sokkal TÖBBET SZERETNÉNK NYÚJTANI neked!

Tudjuk, hogy szakismeret hiányában nem egyszerű összeválogatni a LED szalagos világításhoz szükséges alkatrészeket, és sokszor a végeredmény is csalódást okozhat.

Engedd, hogy segítsünk neked szakértelmünkkel!

Vállalunk helyszíni felmérést, szaktanácsadást és világítástervezést annak érdekében, hogy otthonod világítása pontosan olyan legyen, amilyennek elképzelted! Szakértő kollégáink minden műszaki szempontot figyelembe vesznek, így elkerülhetőek az átgondolatlan kivitelezésből fakadó későbbi hibák. Ne bajlódj egyedül, bízd ezt tapasztalt szakemberekre!

Sőt, nálunk nem csupán a világításhoz szükséges alkatrészeket rendelheted meg. Kérésedre a LED vonalfényeket készre szereljük, a profilokat a helyszíni felmérés adatai alapján méretre vágjuk, a LED szalagot a profilokba integráljuk, forrasztjuk, kivezetékeljük, teszteljük.

Nagyobb projektek során akár helyszíni szerelést is vállalunk!

Projektvezetési szolgáltatásunk keretében pedig a teljes projekt során segítjük a kivitelezést és a helyszínen dolgozó szakiparok munkájának összehangolását.

Cégünk tehát nem egy hagyományos értelemben vett webáruház, ahol csupán önmagadra hagyatkozhatsz. Nézz körül nálunk, tájékozódj, majd pedig keress minket e-mailen vagy telefonon elképzeléseiddel. Az igények pontosítását követően pedig elküldjünk neked LED vonalfényekre vonatkozó folyóméter árainkat, vagy egyeztetés alapján a szolgáltatási, szerelési árakat.

Te csak dőlj hátra és élvezd a tökéletes végeredményt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma:

info@lovasled.huMagyarEnglish