Főkategória >

Alu LED profilok


LED vonalfény: különlegessé teszi otthonod
Alu LED profil típusainkból válaszd ki itt a neked valót

Egyre népszerűbbek a LED szalaggal készült vonalfények, melyeket alumínium profilba építünk be.

A te ízléseden múlik, hogy a vonalfény rejtett marad, vagy a fal díszeként ragyogja be otthonod.

 Néhány évvel ezelőtt a LED szalagokkal készült vonalfények csak dekorációs szerepet töltöttek be, nem volt elegendő fényük. Ez a múlté. 

A vonalfények ma már alkalmasak fővilágításra, képesek megfelelő fényerőt biztosítani, akár még nagyobbat is, mint egy spot lámpa, egy csillár vagy egy függeszték. 

Ráadásul – megfelelő elhelyezéssel – az árnyékmentesség is biztosítható vonalfénnyel.

Teljesítményben is lényegesebben többet tud: míg egy csillár 20-50 W LED teljesítményt nyújt, addig a vonalfénnyel mindez méterenként elérhető, megsokszorozva ezzel a helyiséget betöltő fény erejét.
A vonalfény megjelenésében határtalan lehetőségeket nyújt.

Sugallhat eleganciát, futurisztikus megjelenést, letisztult enteriőrt, minimál stílust vagy éppen romantikus hangulatot.

Érdemes megtekinteni cégünk Pinterest oldalát is, ahol ízelítőt nyújtunk a vonalfények sokszínű felhasználásáról.

 

led szalag profil

A vonalfény többféle színben választható, a meleg és hideg fehértől a színesen át a színváltósig.

Az RGB LED szalagokkal – a három főszínből, pirosból, zöldből és kékből – több ezer színárnyalat kikeverhető.

Az RGBW szalagok ezen felül egy melegfehér szín tartományt is tartalmaznak, így a fehér szín nem kikevert, hanem tiszta.

Egyetlen LED szalag biztosíthatja a színes hangulatvilágítást és a fehér fényt is, a színhőmérsékletet pedig hangulatodtól függően állíthatod.

Már rendelhető olyan vonalfény is, melynek színvisszaadási indexe 80-90 CRI, ezáltal szinte száz százalékban visszaadhatók az adott helyiség, szoba valódi színei.

Vonalfény népszerűsége széleskörű felhasználásában, és sokszínű formavilágában rejlik.

A hosszú távú, hatékony működését az alumínium profil biztosítja, a hűtő felületének köszönhetően.

alu led profil     

Az alu LED profilok széles választékban, akár extrém szélességben is megtalálhatóak nálunk, választhatsz forma, méret, elhelyezés és funkció alapján is.

Méretben 8 mm - 50 mm-ig kínálunk különféle profilokat.

A vonalfény fényerősségét, pontosodását a LED szalagokon a diódák sűrűsége határozza meg.

Az alu profil kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy a LED szalag pontosodása minél mérsékeltebb legyen.

Külön díj ellenében vállaljuk a profil egyedi eloxálását, vagy egyedi színre való porfestését, ezen kívül a profilok méretre vágását is.

A vonalfény elhelyezése határtalan lehetőségeket nyújt.

Csak a te elképzeléseden múlik, hogy a lakás mely pontjára és milyen formában építjük be.

 

Választható:

  • besüllyeszthető: a profilt elhelyezhetjük a padlózatban vagy a falban, egy síkban, így a vonalfény tökéletesen belesimul a környezetébe, ugyanakkor eleganciát kölcsönöz. Lépésálló és felmosható, így minden szempontból jó választás.
  • felületre szerelhető: a fal legkülönbözőbb pontjaira – oldalfalra, plafonra, álmennyezetre – tehető vonalfény, egyszerre akár több is. Nemcsak lakberendezési szempontból válik különlegessé általa otthonod, de elérheted a tökéletes fényességet is.
  • üveg- vagy plexi lapon élvilágítóként: vonalfénnyel megvilágíthatod az üvegpolcokat, térelválasztókat, üvegasztalokat, mely nemcsak feldobja a megjelenésüket, de kiemeli a rajta lévő tárgyakat is, vagy a felületen található motívumot.  
  • lépcsőkre: egyre több épületben kap világítást a lépcső, mely sötétben is jól mutat. A lépcsőbe szerelt vonalfény lépésálló, nemcsak a lakótérben, hanem a garázsban is kiváló alternatíva a világításra.
  • vizes helyiségekbe: a fürdőszobád is feldobhatod vonalfénnyel, megvilágíthatod a tükröt, kád felett romantikus fényt varázsolhatsz, használhatod csempéknél felületzárásra, elválasztásra, mindezt úgy, hogy a vizes helyiségben jellemző pára mellett is tökéletesen működik a különleges világításod.
  • standokra: a vonalfény egyre népszerűbb kiállítások, vásárok bemutató standjain. Felszerelhető irányt mutató vonalfényként és a stand dekorációjaként egyaránt. A DMX vezérléssel ellátott LED szalagokkal olyan fényjátékok alkothatók meg, melyek minden látogató figyelmét odavonzzák a standra.
  • falmosó fényként: a mennyezetre, álmennyezetbe szerelt vonalfény sejtelmes hangulattal dobja fel otthonod. Beállítható úgy is, hogy a falfelületnek csak bizonyos területeire irányuljon a fény, vagy csak egyetlen képet világítson meg.  
  • konyhapult világításra: a konyhában mindig jól jön a nagy fényerő. A konyhapultba, bárpultba szerelt vonalfény, amellett, hogy tetszetős és hangulatos, kitűnő választás a magas fény eléréséhez.
  • bútorvilágításra: egy bútor szépségét már nemcsak a forma- és színvilága adhatja, a vonalfény is kiemelheti egyediségét. A gardróbban pedig plusz világítást nyújt a ruhák kiválasztásához.
  • kültéren: a vonalfény kiválóan alkalmazható teraszon és pincében egyaránt. Akár falba, burkolatba vagy lépcsőbe szerelve. A hangulatos megjelenés mellett tökéletes fényerő érhető el általa.  

ALU LED szalag profil

 

Ha nincs ötleted, akkor bízd ránk magad! Tervezőnk álmaidat, elképzeléseidet ötvözi majd a fényforrással szemben támasztott igényeiddel. Az eredménnyel garantáltan elégedett leszel!

Keress minket bizalommal, kérj visszahívást!

MagyarEnglish