Fogyasztó barát tájékoztató

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Fő kategória >

Állattartó telepek világítása


Állattartó telepek világítása – fókuszban az állatok

Saját fejlesztésű és gyártású LED lámpáink kiváló megoldást nyújtanak állattartó telepek megvilágításához. Az energiatakarékos lámpáink maximálisan figyelembe veszik az állatok szükségleteit.

Az elmúlt években állattartó telepek sokaságánál építettük ki a modern világítási rendszert, mely nemcsak a költséghatékony világítást biztosítja, de garantálja az állatok nyugodt körülményeit. Irányítása egyszerű, takarítása gyors és a javításához nem szükséges, hogy a villanyszerelő szakember bemenjen az állatok közé.

Az állattartó telepek világítási rendszerének kidolgozása, megtervezése egy összetett, komplikált feladat. Amellett, hogy az adott állatfaj életkörülményeit figyelembe veszi, több kritériumnak is meg kell felelnie. Referencia munkáinkat számos nagy állattartó telep teszi teljessé, összességében már 50 ezer négyzetméternyi állattartó telepet láttunk el korszerű LED világítástechnikával.

Az egyik legnagyobb kihívást a károsító közeg jelenti, ugyanis az állatok ürülékéből kipárolgó ammónia egy speciális, irritáló közeget teremt, melyben a lámpák gyorsan tönkre mehetnek. Így az általunk gyártott LED lámpák nemcsak por- és páravédettek, mint például egy csarnokban, hanem irritáló közeg ellen tömítettek is.

A LED világítási rendszerünk felépítésénél nagy hangsúlyt kap az is, hogy az adott állat milyen színben, színhőmérsékletben érzi jól magát, hol tud egészségesen fejlődni. Például a csirkéket a piros fény nyugtatja, míg a nyulakat a természetese fehér. Máshogy kell megvilágítani egy mélyalmos és ketreces csirketartó telepet. A lámpák vetítési képe is fontos, biztosítani kell számukra a fokozott árnyékmentességet, mivel az árnyéktól megijedhetnek. Kérésre fényerő-szabályozással a napnyugta és napkelte szimuláció is beállítható. Az állatok inszeminációs időszakában pedig emelt fényerőre van szükség.

Aszimmetrikus és szimmetrikus lámpákat használunk a ketrecek között, ezáltal egyenletesebb fényerő valósítható meg. A telepített LED modulok fényerő-szabályozhatók, így beállítható a kívánt fényerő. Vezérelhető az istálló automatikájához illesztve, vagy manuálisan is szabályozható.

Saját vezérlő elektronikát fejlesztettünk ki, mely a nagy állattartó telepek, istállók automatika rendszereihez illeszthető, így a világítás ugyanarról az automatikáról irányítható. Így használata leegyszerűsödik.

A LED lámpáink amellett, hogy bírják az irritáló közeget nagynyomású mosóval könnyen tisztán tarthatók. A legújabb technológiánk eredményeképp a lámpatestek gyorscsatlakozásos rendszerrel készülnek, így a javításukhoz, karbantartásukhoz helyben nem szükséges villanyszerelő szakember. Az állatok közé csak az állatgondozó megy be, aki könnyedén lecsatolja és cseréli a lámpatestet.

Tekintsd meg referencia munkáinkat! Kérésedre személyesen is bemutatjuk termékeinket.

 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

MagyarEnglish